Story of Magic |
| |
|
| | [Guślarze] Octavia Torkowsky |
| Przynależność : Guślarze Zasoby : 25PD | 200$
Octavia Torkowsky Guślarze | OCTAVIA TORKOWSKY Członek KLASA I KRÓTKI OPIS POSTACI Pytania do postaciSkąd wiedziałeś, że nie jesteś tacy jak wszyscy? Nie wiedziałam. Przez lata czułam się jedynie piękną córką swojego ojca. Z czasem zaczęłam dostrzegać, że noszę spodnie względem brata, ale jako dziewczę nigdy nie miałam prawa głosu. Im starsza byłam, tym większy strach wzbudzałam, ale dopiero od momentu kiedy sama poczułam jak tonę w rozpaczy i przerażeniu, poczułam prawdziwą magię i ocaliłam się.
Kim są twoi przyjaciele i rodzina? Nie mam przyjaciół, jestem nowa w mieście. Zostałam porzucona? A może ocalona przez swojego ojca. Pochodzę z rodziny, która przestępstwo ma we krwi. Ojciec i jego przodkowie byli od zawsze na usługach mafii, wiedzieli że to niebezpieczny kawałek chleba, ale nie mogli liczyć na nic innego. Teraz nie wiadomo nawet czy rodzice i brat żyją. Ostatni raz widziała ich kiedy uciekała z Petersburga, a ma zakaz kontaktowania się z nimi, żeby nie ściągała na siebie uwagę. Jak radzisz sobie ze światem przyziemnym? Udaję totalnie zwykłą dziewczynę w mieście, która przyjechała z prowincji. Musiałam schować dumę do kieszeni i żyć wśród tej amerykańskiej tuszy. Jaki jest twój największy lęk? Że kiedyś przeciwnicy mojego ojca dopadną i mnie we śnie, kiedy będę najbardziej bezbronna. Jaka jest twoja największa motywacja? Chcę być jak caryca Katarzyna II Wielka, stworzę nowe imperium!Informacje MG oraz triggery graczaIngerencja MG: tak Czego nie chciałbyś/chciałabyś grać na fabule? Jak trzeba będzie mnie zabić to proszę to zrobić szybko, bez znęcania się nad leżącym, dziękuję- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - | |
| |
|